Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Gjestebok for sjelsarbeid

Klikk her for å skrive ditt innlegg

Anne Egseth

16. desember 2013
Anita er en 'Dakini' som kan vekke 'Dakini energien' i andre!

Anne Egseth

29. november 2013
AA moete  Anita og hennes arbeid kan sette i gang bevegelse paa mange plan, -bevegelse mot sin egen kraft og mot en fundamental aapenhet som er saa mye mer enn hva vi normalt tror vi er. Jeg var saa heldig aa moete Anitas arbeid, og gjennom hennes tilstedevaeresle  kom jeg i kontakt med et senter i meg selv, -noe som jeg opplevde som mye mer virkelig og stabilt enn tanker, folelser, minner eller fantasi, -noe i meg som ikke kunne bli 'oedelagt' eller mistet. Ved at Anita hviler saa dypt i sin kraft, ser saa klart inn i ens psyke, og forstaar i en storre sammenheng hva som beveger seg i ens bevissthet, aapner hun med uendelig varme, muligheten for a komme hjem!
Anne Egseth

Marie Taiet

3. november 2013
Tusen takk kjære Anita Maria for en fanrastisk reise så langt! Jeg har hatt mange tanker og refleksjoner rundt egen utvikling og vekst, som blomstrer til mer og mer. Veien er kronglete og bratt men med god hjelp fr deg og støtte av de rundt meg føler jeg meg trygg på meg selv og har endelig funnet kraften som har bodd i meg hele tiden, men nå har kommet frem til overflaten! Å finne frem til denne kraften har vært utfordrende på mange måter, og veiledning med deg har hjulpet meg med å ha større tro på meg selv og jeg føler meg ydmykt takknemlig for din fantastiske sjel og din godhjertede måte å veilede oss på! Virkelig helt fantastisk!
Jeg bestemte meg deretter å "feire" denne veksten og fant frem et bilde som har forbløffet meg siden det ble tatt.
-Danmark 2010 ble jeg fotografert på stranden der jeg kastet sand opp i luften. Sanden er formet som en drage og symboliserer min indre kraft. -
'Dragen' er nå blitt tattovert på den venstre leggen (hjertesiden) til et minne over veien til kraften.
Gleder meg til spennende utfordringer videre i vår reise sammen Anita! Det har hjulpet meg til å finne frem til meg selv, og å bli tryggere på min identitet!
Tusen takk <3

Renate

6. august 2013
Tuuuusen takk igjen for hjelp inn til mitt indre. Du er god tvers igjennom. Hos deg møter man aldri fordømmelse eller kulde. Bare varme og compassion <3

Renate

13. juli 2013
Fineste fine vakreste du!
Jeg er så takknemlig for at jeg kan få veiledning av deg og få være med i gruppa. Det har bidratt til en stor positiv transformasjon av mitt liv :)

Renate

7. juli 2013
Fineste fine vakreste du!
Jeg er så takknemlig for at jeg kan få veiledning av deg og få være med i gruppa. Det har bidratt til en stor positiv transformasjon av mitt liv :)

Tone Taiet

28. juni 2013
Til Anita Maria
Takk Anita Maria for at hjalp meg å finne lyset i meg, uten din ydmykhet,varme,generøseitet og ikke minst hjertegode vesen hadde jeg nok ikke kommet dit jeg er i dag, jeg og min lille familie har nydt godt av all den kunnskap du øser ut .. vi velger selv veien vi skal gå og veien blir til mens vi går og jeg er ydmyk og takknemlig for at jeg får gå denne veien med deg !!
stor varm klem til et helt fantastisk menneske som du er Anita Maria
klem fra Tone Taiet  

Renate

18. juni 2013
Tusen takk kjære Anita for at du hjelper meg til å finne veien inn til meg selv <3 du er gull verdt.

Berith Bjerke

9. mai 2013
Til deg, kjære Anita. Jeg kom til deg med en annen intensjon enn hva det har blitt. Du har fått meg til å se at det meste handler om meg selv og den jeg jeg vil være. Det du tror på og lærer meg har tilført lys i hverdagen og tro på meg selv. Det er ikke bare hva du lærer bort, men også måten du gjør det på! Med din evige tålmodighet, vennlighet, din alltid tilstedeværelse og din kjærlige måte å støtte meg på! <3 Tusen takk for alt, Anita! <3

Turid Riis . Hunde trener , gjennom 30 år :0)

5. mai 2013
Dette FANTASTISKE sjelsarbeidet ,familien har lært & bruke som ett verktøy til & hjelpe seg selv, i ting/ mønstre man står fastlåst i....Vell, familien & jeg har ikke ord.....på hvor MYYYE det har hjulpet oss !!!! Dette ER en berikelse til eget liv & balsam for sjelen !!!!  Kan anbefales på det STERKESTE  <3  Anita Maria er en meeget kunnskapsrik, flott, ydmyk, generøs, varm , HJÆRTEGOOD  person !!!!  :-D Hun MÅÅ oppleves :-D  Jg jobbet md , trent hund / hundepsykologi  , i 30 år, selv i mitt felt har jeg hatt MEGET godt behov for Anita's lære :0) Det har gjort meg till en enda bedre hundetrener, & medmenneske , hvilket jeg eer stolt av !!! :0) Med HILSEN  Turid Riis :0)

Gunnbjørg Flinskau

7. mars 2010
Tusen takk for sist. Med de beste ønsker for det nye året 2010. Vennlig hilsen Gunnbjørg Flinskau
Hjemmeside: http://sjelsarbeide.no

Wolfgang Jürgen Lempe

7. mars 2010
Hei Anita, hyggelig å se at du er i full gang igjen... God jul og godt nytt år. Hilsen Wolfgang
Hjemmeside: http://www.polaritet.no/
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn