Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Omtaler / Reviews

Klikk her for å skrive ditt innlegg / Click here for writing a review

Wolfgang Jürgen Lempe

21. oktober 2010
Hei Anita, hyggelig å se at du er i full gang igjen... God jul og godt nytt år. Hilsen Wolfgang

Gunnbjørg Flinskau

7. mars 2010
Tusen takk for sist. Med de beste ønsker for det nye året 2010. Vennlig hilsen Gunnbjørg Flinskau

Renate

13. juni 2013
Fineste fine vakreste du!

Jeg er så takknemlig for at jeg kan få veiledning av deg og få være med i gruppa. Det har bidratt til en stor positiv transformasjon av mitt liv :)

Berith Bjerke

9. mai 2013
Til deg, kjære Anita. Jeg kom til deg med en annen intensjon enn hva det har blitt. Du har fått meg til å se at det meste handler om meg selv og den jeg jeg vil være. Det du tror på og lærer meg har tilført lys i hverdagen og tro på meg selv. Det er ikke bare hva du lærer bort, men også måten du gjør det på! Med din evige tålmodighet, vennlighet, din alltid tilstedeværelse og din kjærlige måte å støtte meg på! <3 Tusen takk for alt, Anita! <3

Tone Taiet

28. juni 2013
Til Anita Maria

Takk Anita Maria for at hjalp meg å finne lyset i meg, uten din ydmykhet,varme,generøseitet og ikke minst hjertegode vesen hadde jeg nok ikke kommet dit jeg er i dag, jeg og min lille familie har nydt godt av all den kunnskap du øser ut .. vi velger selv veien vi skal gå og veien blir til mens vi går og jeg er ydmyk og takknemlig for at jeg får gå denne veien med deg !!

stor varm klem til et helt fantastisk menneske som du er Anita Maria

klem fra Tone Taiet

Turid Riis

5. mai 2013
Dette FANTASTISKE sjelsarbeidet ,familien har lært & bruke som ett verktøy til & hjelpe seg selv, i ting/ mønstre man står fastlåst i....Vell, familien & jeg har ikke ord.....på hvor MYYYE det har hjulpet oss !!!! Dette ER en berikelse til eget liv & balsam for sjelen !!!! Kan anbefales på det STERKESTE <3 Anita Maria er en meeget kunnskapsrik, flott, ydmyk, generøs, varm , HJÆRTEGOOD person !!!! :-D Hun MÅÅ oppleves :-D Jg jobbet md , trent hund / hundepsykologi , i 30 år, selv i mitt felt har jeg hatt MEGET godt behov for Anita's lære :0) Det har gjort meg till en enda bedre hundetrener, & medmenneske , hvilket jeg eer stolt av !!! :0) Med HILSEN Turid Riis :0)

Marie Taiet

3. november 2013
Tusen takk kjære Anita Maria for en fanrastisk reise så langt! Jeg har hatt mange tanker og refleksjoner rundt egen utvikling og vekst, som blomstrer til mer og mer. Veien er kronglete og bratt men med god hjelp fr deg og støtte av de rundt meg føler jeg meg trygg på meg selv og har endelig funnet kraften som har bodd i meg hele tiden, men nå har kommet frem til overflaten! Å finne frem til denne kraften har vært utfordrende på mange måter, og veiledning med deg har hjulpet meg med å ha større tro på meg selv og jeg føler meg ydmykt takknemlig for din fantastiske sjel og din godhjertede måte å veilede oss på! Virkelig helt fantastisk!

Jeg bestemte meg deretter å "feire" denne veksten og fant frem et bilde som har forbløffet meg siden det ble tatt.

-Danmark 2010 ble jeg fotografert på stranden der jeg kastet sand opp i luften. Sanden er formet som en drage og symboliserer min indre kraft. -

'Dragen' er nå blitt tattovert på den venstre leggen (hjertesiden) til et minne over veien til kraften.

Gleder meg til spennende utfordringer videre i vår reise sammen Anita! Det har hjulpet meg til å finne frem til meg selv, og å bli tryggere på min identitet!

Tusen takk <3

Anne Egseth

29. november 2013
AA moete Anita og hennes arbeid kan sette i gang bevegelse paa mange plan, -bevegelse mot sin egen kraft og mot en fundamental aapenhet som er saa mye mer enn hva vi normalt tror vi er. Jeg var saa heldig aa moete Anitas arbeid, og gjennom hennes tilstedevaeresle kom jeg i kontakt med et senter i meg selv, -noe som jeg opplevde som mye mer virkelig og stabilt enn tanker, folelser, minner eller fantasi, -noe i meg som ikke kunne bli 'oedelagt' eller mistet. Ved at Anita hviler saa dypt i sin kraft, ser saa klart inn i ens psyke, og forstaar i en storre sammenheng hva som beveger seg i ens bevissthet, aapner hun med uendelig varme, muligheten for a komme hjem!

Zaenia Shekinah Jensen

31. desember 2018
Ægte, tillidsvækkende, kompetent ❤️

Tone Taiet

2. januar 2019
Anita Maria er min læremester som har vist meg at det å jobbe rent og dypt er nøkkelen til å bli fri fra automatikk og bli et friere menneske , at vi også blir vist at den veien vi går ja den går vi sammen.Har også stor glede av hennes healing evner og krystallsengOg med Sangha gruppa hvor hun guider oss med stø hånd , lærerikt og samtidig får vi også utveksle / dele med andre og med en guidet meditasjon utført av Anita Maria avsluttes kvelden i ro ..🙏🙏❤️❤️  

Martine Solvang

7. mars 2019
Anita Maria er ett rent og flott menneske! Jeg har hatt hun med meg på fødsel som healer! Hun satt ved min side i 12t og jeg trengte kun hun som smertelindring!🙏 Har også brukt hun som veileder i mange år! Sønnen min også går hos hun❤️ Kan anbefales på det sterkeste!!

Elisabeth Groseth

9. mars 2019
Livet er fullt av under og glede, Anita fikk meg til å våkne og våge å stole på meg selv, tusen takk Anita. Din styrke og ditt mot, viser at det er mer å finne i livet.
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn