Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

noen

Anita Maria Sundbye driver, og er daglig leder av firmaet Senter for sjelsarbeid, (org.nr. 983706630), og sanghagrupper av The inner Dakini Circle.

Hun tar i mot til de forskjellige tilbud individuelt, som par, familie og små grupper. Og som utviklingsgruppe og kurs over tid.

Anita Maria har erfaring med healing, terapi og spirituell undervisning fra 1981. Hun har praktisert individuelt og undervist i grupper, og hele tiden arbeidet aktivt med selvutvikling. Derav har hun hatt et nært forhold til, og fulgt forskjellige spirituelle veiledere siden 1981, og Peter Goldman (grunnlegger av White Lodge England, og etterkommer av practical mystic Ronald Beesley), fortsatt i dag.

I tillegg til naturlig evne i healing og sterk intuisjon fra barnsben av, er kompetansen for øvrig utviklet gjennom kurs, skole, veiledning og fordypning innen områder som astrologi(Kirsten Tingstad), esoterisk filosofi (Vernon G.De Loisted, Unni Hoyle), fargeterapi, stemmegafler og spirituell psychotherapi (Peter Goldman), stemmebruk, sang, teater (Roy Hart Theatre France, Erik Mehling, Kjell Baardseth, kulturprosjekt Helgeland, sangerinne og stemmepedagog Beate Myhrvold, Nanna Kristin Arder Hauge, Anne Lise Gjøstøl), kroppsterapi(Bodynamic Institute Danmark). Andre; Aruna healingsenter, buddhistisk praksis, åpne psykiatriforelesninger, astrologisk-/esoterisk filosofisk-/spirituelle kurs og forelesninger, privat undervisning i nevro-/biofeedback, med mer. Annet: massasje, fargeterapi, dybde-/regresjonsreiser, drømmearbeid, meditasjon med mer.

I konsultasjoner er det menneskemøtet ’her og nå’ som avgjør metode og form på forløpet. Alt i den hensikt å nå dybder, forløsning av blokkerte områder, og styrke veksten av det unike potensialet som finnes i ethvert menneske.

Anita Maria’s primærområde, er at hun har beholdt den naturlige evne fra fødsel til å lese sinnets ubevisste sider(klarsyn) og evne til healing. Hun ser blokkeringer, potensialer, og har stor kreativ innsikt og evne, til å skape transformative prosesser. Hennes mål er å omforme dybdekonflikter til innsikt og glede; å utvikle og lede mennesker fram til større tilstedeværelse, bevissthetsdyp og indre frihet.

Anita Maria har MS (multiple sklerosis) og bruker denne vanskelige og ofte usynlige diagnosen til sin lærebok og undervisning. Hun må hele tiden forholde seg til uforutsigelige smerter og plager, og samtidig lytte til kroppens sterke logistiske krav for alt hva hun foretar seg. Dette bruker hun til dybdetrening i å være til stede her og nå, komme ’bak tanker og kroppsmerter’, finne inn til kraftkilden i seg, og akseptere det som er. Relatert til hennes filosofi og skolering, stemmer det også for henne hvordan kroppen også underviser henne i hva den husker, og hva som kommer opp av tidligere overbelastning og psykisk smerte, som har endt i somatisk lidelse; ”Å skru på det svake i genene”, som hun sier. Det handler om å transformere kroppsmerte, temperatur-ubalanser o.a. til psykisk opplevelse og bevissthet, som deretter transformeres til spirituell bevissthet i større perspektiv, gjennom reell medfølelse til seg selv i lidelsen. Målet er å oppnå en stadig større u-bundethet til kroppens, og psykens krav om overtak.

Hun har tidligere arbeidet med kontor, salg, og psykiatrisk sykehus.

Kontakt oss:
postadr. Bjørnstadveien 32, 3440 Røyken
e.mail.adr.: anita.maria@sjelsarbeid.no
tlf.nr.: Anita Maria Götz Sundbye, +47 90795998 y +34 663 637 690
Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn